Select Page

Kwalitatieve opslagruimte huren in Abcoude,

nabij Wilnis

Bent u op zoek naar opslagruimte (self storage) in Wilnis? Welkom bij BoedelBeheer!

BoedelBeheer verhuurt opslagruimte (self storage) in Abcoude in de gemeente De Ronde Venen. U kunt dus kwalitatieve opslagruimte huren binnen enkele minuten vanaf uw woonplaats Wilnis!

Opslagruimte huren bij BoedelBeheer

R

Verschillende formaten opslagruimtes, per maand te huur, vanaf 5,5 m3 tot 94 m3

R

De opslagruimtes zijn dagelijks toegankelijk van 07.00 tot 22.00 uur, ook op zon- en feestdagen

R

Minimale huurperiode is 1 maand, opzegtermijn bedraagt slechts 2 weken, huur nooit langer dan nodig is!

R

Alle opslagruimtes zijn verwarmd en geconditioneerd voor een gegarandeerde lage luchtvochtigheid

R

BoedelBeheer rekent geen administratie- en/of inschrijfkosten bij het huren van opslagruimte

R

Gratis slot en sleutel om uw opslagruimte af te sluiten en een persoonlijke toegangscode voor toegang tot het pand 

R

Huurders van BoedelBeheer mogen gratis gebruik maken van de BoedelBeheer aanhangwagen

R

Opslagruimte van BoedelBeheer is geschikt voor zakelijke en particuliere klanten

Op zoek naar bedrijfsruimte in plaats van opslagruimte?

Ook voor het huren van bedrijfsruimte, kantoorruimte, archiefruimte en distributieruimte bent u bij BoedelBeheer in Abcoude als inwoner van Wilnis aan het juiste adres! Via de partner van Huren in Abcoude (www.hureninabcoude.nl) kunt u kwalitatieve bedrijfsruimtes of kantoorruimtes huren.

Welkom bij BoedelBeheer opslagruimte in Abcoude. BoedelBeheer verhuurt opslagruimte in de regio Amsterdam, Utrecht, Abcoude, Vinkeveen, Baambrugge, Mijdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen en Weesp. Huur kwalitatieve opslagruimte bij BoedelBeheer opslagruimte in Abcoude. Opslagruimte huren? Opslag huren? Archiefruimte huren? Garagebox huren? Mini opslag huren? Bedrijfsruimte huren? Bij BoedelBeheer Abcoude bent u aan het juiste adres voor het huren van opslagruimte!
Welkom bij BoedelBeheer opslagruimte in Abcoude. BoedelBeheer verhuurt opslagruimte in de regio Amsterdam, Utrecht, Abcoude, Vinkeveen, Baambrugge, Mijdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen en Weesp. Huur kwalitatieve opslagruimte bij BoedelBeheer opslagruimte in Abcoude. Opslagruimte huren? Opslag huren? Archiefruimte huren? Garagebox huren? Mini opslag huren? Bedrijfsruimte huren? Bij BoedelBeheer Abcoude bent u aan het juiste adres voor het huren van opslagruimte!

Advies ontvangen over een geschikte opslagruimte?

 Is het u niet helemaal duidelijk hoeveel opslagruimte u exact nodig heeft? De collega's van BoedelBeheer adviseren u graag over de mogelijkheden die aansluiten op uw behoefte. Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen om geheel vrijblijvend informatie te ontvangen over de opslagmogelijkheden van BoedelBeheer. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen!

BoedelBeheer B.V.

Hollandse Kade 21

1391 JD  ABCOUDE

T. 0294 285 136

E. info@boedelbeheer.nl

KvK: 64520056

Openingstijden receptie: maandag t/m vrijdag   10:00 - 18:00 uur

 

1 + 10 =

Een tekst voor de zoekmachine...

BoedelBeheer Opslagruimte verhuurt reeds vanaf 2004 opslagruimtes in Abcoude, nabij Amsterdam, Vinkeveen, Mijdrecht, Weesp en is zeer goed aan te rijden vanaf de A2, A9 en de A10. Binnen enkele minuten bent u vanaf de ring A10 bij BoedelBeheer Opslagruimte. BoedelBeheer Opslagruimte verhuurt verschillende formaten opslagruimte waardoor u nooit meer huurt dan u nodig heeft! Ook voor het huren van kantoor- of bedrijfsruimtes kan BoedelBeheer Opslagruimtes een bemiddelde rol spelen via een partner van BoedelBeheer, Huren in Abcoude, die op hetzelfde bedrijventerrein in Abcoude hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimtes verhuurt. 

Het huren van opslagruimte bij BoedelBeheer is zeer eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Nadat de formaliteiten zijn afgerond kunt u direct beginnen met het inruimen van uw opslagruimte met uw spullen. Ideaal voor de opslag van huisraad, seizoensartikelen zoals winterbanden, ski spullen, tuinmeubelen, bedrijfsvoorraad, archief, of gewoon als verlengstuk van uw woning zodat u thuis weer kunt genieten van uw kostbare vierkante meters. Ideaal voor particulieren die gaan verhuizen, verbouwen, echtscheiden of samenwonen. Maar ook voor zakelijke huurders kan het huren van opslagruimte een ideale uitkomst zijn!

 

De opslagruimtes van BoedelBeheer zijn per maand te huur en er wordt een opzegtermijn van slechts twee weken gehanteerd. Hierdoor huurt u nooit langer opslagruimte dan u daadwerkelijk nodig heeft! Tevens betaalt u bij BoedelBeheer geen onnodige kosten voor de huur van opslagruimte. Naast een maand huur wordt er een borg in rekening gebracht. Het slot en de sleutels krijgt u cadeau van BoedelBeheer en ook de aanhangwagen mag u als huurder van BoedelBeheer Opslagruimte kosteloos gebruiken! Wacht niet langer en maak direct gebruik van de opslagruimtes die BoedelBeheer Opslagruimte u te bieden heeft!

 

Over BoedelBeheer

Direct opslagruimte huren

Locatie BoedelBeheer

Formaten opslagruimtes

Veiligheid opslagruimtes

KvK BoedelBeheer

Algemene voorwaarden

 

 

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren verhuizing

Opslagruimte huren verbouwing

Opslagruimte huren samenwonen

Opslagruimte huren archiefruimte

Opslagruimte huren voor bedrijven

 

 

BoedelBeheer B.V. 

Hollandse Kade 21

1391 JD ABCOUDE

T. 0294 285 136

E. info[@]boedelbeheer.nl